Rullakuja 9 F 01450 Vantaa  -  045 802 0475

uudenmaan vuoto ja saneeraus oy

Apua vesivahinkotilanteissa Uudellamaalla

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy auttaa vesivahingon tai putkivuodon sattuessa koko Uudenmaan alueella. Tarjoamme LVI-osaamista vuosien kokemuksella ja pääsemme ongelmatilanteessa paikalle nopeasti. Ota yhteyttä, kun vesivahinko sattuu tai putki vuotaa!

Putkivuotojen nopea korjaus

Vuotaako putki? Ei hätää! Me autamme putkivuodon sattuessa. Korjaamme vuotavat putket ripeästi ja tehokkaasti. Putkivuoto on yksi yleisimmistä vesivahingon aiheuttajista omakotitaloissa. Se kastelee rakenteet aiheuttaen samalla vahinkoa kiinteistölle. Jos epäilet putkivuotoa, ota yhteyttä meihin!

Vesivahinko tekee tuhoa kiinteistöön

Vesivahinko johtuu yleisimmin putkivuodosta, kattovuodosta tai viemäritulvasta, ja sen sattuessa on reagoitava nopeasti. Vesivahinko voi aiheuttaa vakavia vaurioita kiinteistön rakenteisiin ja sen korjaamiseen tarvitaan osaava ammattilainen. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy saapuu paikalle nopeasti ja hoitaa vesivahinkotilanteen kokemuksen tuomalla varmuudella!

Ehkäise vesivahinko putkiremontilla

Helpoin tapa ehkäistä vesivahinko ja putkivuoto on teettää putkiremontti ajoissa. Putkiremontti saattaa olla ajankohtainen 25-50 vuotta vanhan putkiston kohdalle. Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy tarjoaa myös putkiremontit ja -saneeraukset ammattitaidolla - lue lisää palvelusta!

Kaipaatko apua putkitöissä?

Kerro, minkälaista LVI-palvelua olet vailla ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy
Rullakuja 9 F
01450 Vantaa

Y-tunnus: 24243904
Puh: +358447268836

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Vuoto ja Saneeraus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa